Mirinda

Hey people!

Har du nånsin funderat på hur det skulle vara att vara en av de utvalda? Det ska jag berätta för dig, för jag är en av dem. Jag pratar inte om vackra modeller eller skådespelare eller musikaliska talanger eller matematiska genier. Jag pratar om folk som är födda som det - dem av oss som har allting någon någonsin skulle kunna önska och som tar allt detta för givet.

Välkommen till Stockholms innerstad, där jag och mina vänner bor och går i skolan och leker och sover - ibland med varandra. Vi bor alla i enorma lägenheter, med våra egna sovrum och badrum och egna telefonlinjer. Vi har obegränsad tillgång till pengar och sprit och allt annat vi önskar och våra föräldrar är sällan hemma, så vi har mängder av privatliv. Vi är smarta, vi har ett medfött klassiskt vackert yttre, vi bär fantastiska kläder och vi vet hur man festar. Vårt skit stinker fortfarande, men du skulle inte kunna känna lukten av det för att våra badrum sprayas var timme av städerskan med en uppfriskande doft gjord exklusivt för oss av franska parfymörer.

Det är ett lyxliv, men nån måste leva det.
Det gör också många av mina klasskamrater.

Själv ser mitt liv kanske lite annorlunda ut:

Välkommen till Stockholms innerstad, där jag och mina vänner bor och går i skolan och leker och sover - dock inte med varandra. Jag bor i en fin men inte enorm lägenhet, med eget sovrum men inte eget badrum och ganska gammal mobiltelefon. Jag har rätt så stor tillgång till pengar och allt annat jag önskar, men inte till sprit, och mina föräldrar är jämt hemma, men jag har ett privatliv ändå. Jag är smart, men har inte ett medfött vackert yttre, jag bär snygga men knappast fantastiska kläder och jag är ingen partypingla. Mitt skit stinker fortfarande, men du skulle inte kunna känna lukten av det för att mitt badrum sprayas då och då av min mamma med en uppfriskande doft gjord exklusivt för mig av H&M.

Det här är en blogg om en iakttagare av den fina världen och hennes åsiker.

                                                    


RSS 2.0