Mobildodarfamiljen pa semester i Sunklandet

Hey people!

Har kommer antligen ett inlagg med manga a:n och o:n :) Befinner mig just nu pa biblioteket i Amsterdam. Har inte kunnat ga in pa nan dator tidigare, for alla internetcaféer har ar ocksa coffee shops, alltsa haschcaféer. Och mina foraldrar tycker av nan konstig anledning inte att det ar nan bra idé att jag gar in dar :(. Men jag har blivit expert pa att kanna igen lukten som sprider sig utanfor dem :). De saljer aven cannabiskakaor och cannabisfron pa gatorna har! Skulle ju vara coolt att smaka en san dar kaka bara for att kunna saga att man provat knark sen pa gymnasiet (da skulle jag bli popular!...eller i alla fall normal...?), men inte ens det tillater mina harda foraldrar.

Vart hotell ar hemskt! Fem trappor upp utan hiss. Och trapporna ar skitbranta! Man maste hjalpa till med handerna for att ta sig upp. Det ar sliten heltackningsmatta i hela hotellet och vaggarna ar ljusrosa med morkroda lister (sant klarar inte en blivande inredningsarkitekt!). Och det droppar fran taket i frukostrummet. Bo inte pa hotell Acacia! Sa vi aker harifran ikvall i stallet for i morgon bitti och forsoker hitta ett fraschare hotell i staden Leiden. Tvivlar pa att det kommer funka. Allt ar sunkigt i det har landet! Min moster tanker gora en reality show av oss med titeln ´Mobildodarfamiljen pa semester i sunklandet´, for bade min och mammas mobil ar trasiga.

Vi har aven gjort lite kulturella saker faktiskt. Vi har varit inne i Anne Franks hus och akt bat pa kanalerna. Och varit pa van Gogh-muséet! Jag sager bara en sak-boooooooooring!

Upptackte just att de brevid ar svenskar, eller som vi kallar det, apfel! )Konstigt kodord, jag vet...) Hjalp, tank om jag sagt nat pinsamt!

Hoppas internet har kommit aven till Paris... Ha det bra! Hejda!

Kommentarer
Postat av: fanny

har suttit i fem minuter och forsokt att komma pa nan bra, lite lagom fyndig (nytt beroendeframkallande 1800-tals ord) kommentar. som vanligt misslyckas jag.

jag far val helt enkelt noja mig med ett fantasilost "ha det bra, ramla inte i trappan, forsok motsta frestelsen att testa hasch och ga inte pa nagra fler museer om det finns risk att du dor av uttrakning". !!!

2009-07-11 @ 19:43:03
URL: http://fannyyie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0